Един от най-интересните проекти, за които чухме в последните месеци

...
Един от най-интересните проекти, за които чухме в последните месеци
Коментари Харесай

The Invincible излиза през 2023

Един от най-интересните планове, за които чухме в последните месеци без никакво подозрение се споделяше на полското гейм студио Starward Industries.

Причината за това, отвън страхотната визия, която ни беше показана с последния филмов откъс към играта, се споделя Станислав Лем. The Invincible се базира на повестта на полския фантазьор „Непобедимия“. Преди броени дни Starward Industries разкриха, че тяхната първа игра ще излезе през идната година за лични компютри и конзоли. Самите Starward Industries са без значение студио, основано в Краков, което е основано от някогашни чиновници на CD Projekt RED и Techland. Любопитна детайлност тук се явява това, че издател на The Invincible ще е друго полско студио – основателите на This War of Mine и Frostpunk 11 bit Studios, които през предходната седмица са придобили миноритарен дял в Starward Industries.

В The Invincible влизате в ролята на Ясна, упорит академик, която се разсънва на Регис III в съзвездието Лира. Вие си спомняте, че сте попаднали на Регис дружно с други ваши сътрудници. И това е единственото, което си спомняте. Не помните нито за какво сте летели до Регис и каква е била задачата ви, нито какво се е случило, че сте се озовали сама. Единствената ви връзка с нещо човешко е едно радио и гласа, който идва от него. Ваш консултант, въпреки и много внимателен от време на време, той ще би трябвало да ви помогне да се справите със обстановката.

„Какво не е наред с човечеството? Впускаме се непрекъснато и инатливо към места, които не са подготвени за нас, и места, които не са подготвени за самите себе си. Постоянно и с несъразмерна пристрастеност учим, измерваме, изследваме, съпоставяме и прибавяме към растящия ресурс от човешки достижения. Същото е и с Регис III. Още една планета, която постанова инспекция по пътя ни. На повърхността, всичко наподобява толкоз просто. И въпреки всичко, това кътче на Космоса и тайните, свързани с него окончателно ще повлияят на усещането ви за самите вас и това за цялото човечество“, гласи анонса на играта, която Starward дефинират, като атомпънк.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР