Един от най-интересните модели в гамата на Toyota – Corolla

...
Един от най-интересните модели в гамата на Toyota – Corolla
Коментари Харесай

Toyota иска да запази Corolla GR ексклузивна като ограничи производството

Един от най-интересните модели в гамата на Toyota – Corolla GR дебютира през миналата седмица като притегли интереса на автомобилни запалянковци от целия свят. Колата предлага нападателна визия, комбинирана със също толкоз нападателни данни най-малко на хартия. Механична скоростна кутия с шест предавки, задвижване на четирите колела с изменчиво прекачване на въртящия миг към предните и задните гуми и 300 конски сили.
`Toyota

В скорошно изявление пред Road and Track, вицепрезидентът на маркетинговия отдел на марката разкри малко повече информация за това по какъв начин от Toyota считат да запазят ексклузивността на модела. Подобно на суперавтомобилите, японската марка счита да създава стеснен брой коли годишно с разнообразни специфични версии.
`Toyota

Първата такава ще бъде Circuit Edition, която дебютира с модела и ще бъде предлагана единствено за колите създадени за моделната 2023 година. Тя се отличава с голям брой карбонови детайли и голям спойлер в задната част.
`Toyota

От Toyota споделят, че ще създават по към 8 хиляди автомобила годишно, макар, че разполагат с потенциала да създават доста повече. Все още не е ясно на каква цена стартира моделът в Европа или Съединени американски щати, само че чакаме това също да стане ясно напълно скоро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР