Един от най-интересните и спорни аспекти от раздялата на принц

...
Един от най-интересните и спорни аспекти от раздялата на принц
Коментари Харесай

Чарлз е бесен на Хари и Меган

Един от най-интересните и противоречиви аспекти от раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор несъмнено е финансовият. Те пожелаха финансова самостоятелност, само че е мъчно да приказваме за такава, откакто в сметката на херцога на Съсекс има десетки милиони.

А татко му принц Чарлз е един от хората, останали най-недоволни от решението му да заживее нов живот отвън протокола. И освен поради това, че се опълчва на короната, само че и... поради пари.

Бъдещият крал не Англия е този, който е оказал помощ най-вече на сина си Хари, и то освен от финансова позиция. Той е направил всичко по силите си, с цел да компенсира неналичието на майка му Даяна, както и да помогне на Меган да се интегрира в кралското семейство.
 Снимка 462027

Чарлз е вложил и сериозна част от персоналните си финанси , с цел да подкрепи огромния ремонт на Frogmore Cottage в замъка Уиндзор, който трябваше да бъде фамилното гнездо на Хари и Меган. Сега обаче ще го посещават понякога, а тези над 2 милиона паунда като че ли отидоха напразно.

Освен това, херцогът на Корнуол всяка година дава по още над 2 милиона паунда на своя наследник от парите, изкарани от селско-стопанската активност, която се развива в графството под негово управление. Откакто се е събрал с Меган пък, тази сума е повишена до над три милиона, написа Daily Mail.
 Принц Хари, появяването му в Бъкингамския замък и това ли беше последния му кралски ангажимент
Това ли беше сбогуването на Хари

Засега толкоз

И макар цялата тази прочувствена и финансова поддръжка, принц Чарлз е същински отчаян и наскърбен, че не съумя да накара Меган да се почувства вкъщи си, а Хари - да продължи да бъде неизменима част от кралското семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР