Един от най-интелигентните хора, които съм срещала. Споделя страстта ми

...
Един от най-интелигентните хора, които съм срещала. Споделя страстта ми
Коментари Харесай

Това ли е тайнственият любим на Михаела Филева?

„ Един от най-интелигентните хора, които съм срещала. Споделя пристрастеността ми към неорганизираните пътувания – да си купиш билет, без да имаш прелиминарен проект какви забележителности ще посетиш. Наистина съм доста щастлива и доста добре се усещам с този човек. Казва се Стефан, занимава се с маркетинг. “

Така Михаела Филева разказа новия си мистериозен обичан, като за първи път си разреши да разкрие името му. Оскъдната информация, която даде, бе задоволителна на „ Галерия “ да организира малко следствие из персоналния профил на певицата. И не щеш ли попаднахме на мъжа, отговарящ на същото изложение.

Стефан Грънчаров е измежду приятелите на Михаела в обществената мрежа. На външен тип - хубавец, много доближаващ се до вида мъже, които Филева харесва. Завършил „ Маркетинг “ в УНСС, Стефан също като певицата обича да пътешества и е обиколил много екзотични кътчета по света. И двамата са родом от Търново, а сега живеят в София, където по думите на Михаела са се срещнали посредством общи другари.

Съвпаденията не свършват дотук…

Според осведомени певицата е посветила последния си шлагер „ Латино сеньорита “ точно на гаджето си. Любопитна детайлност е, че нашият обвинен дълги години е живял в Колумбия и е почитател на латино ритмите. Дали пък точно Грънчаров не я е въодушевил за новото й парче?

Близки до Филева са безапелационни, че изпълнителката скоро няма да си разреши да излезе „ на ярко “ със Стефан. Публичността във връзката й с рапъра Павел Николов й била за урок и от този момент Михаела ревностно пази персоналния си живот в загадка. Едва неотдавна си разрешила да заприказва за новата си обич, и то единствено поради спекулациите за спекулация с тенисиста Григор Димитров . Слуховете се отразили на връзката й със Стефан и по тази причина певицата решила да открехне малко завесата за връзките им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР