Един от най-големите строителни предприемачи в Ню Йорк стартира фонд

...
Един от най-големите строителни предприемачи в Ню Йорк стартира фонд
Коментари Харесай

Голям строителен предприемач стартира фонд от 1 милиард долара за закупуване на затруднени офиси в Ню Йорк

Един от най-големите строителни бизнесмени в Ню Йорк започва фонд от 1 милиард $ за вложение в затруднени офис здания в града, като евентуално предвещава нова фаза в комерсиалните недвижими парцели рецесия.

Скот Речлър, основен изпълнителен шеф на RXR Realty, един от най-големите наемодатели на офиси в Ню Йорк, си партнира с Ares Management, различен капиталов управител, който има активи в недвижими парцели на стойност 49 милиарда $.

Партньорите са уверени, че продължителната парализа на пазара на офиси, заледен от несигурността по отношение на лихвените проценти и опасността от отдалечена работа, в този момент се прекъсва, като доста играчи са подготвени да одобряват загуби, с цел да разтоварят или преструктурират активи.

„ Имаме изясненост във връзка с цените, имаме изясненост по отношение на бъдещето на офисите и кои здания ще бъдат конкурентоспособни, и имаме капитулация, съгласно мен, пред признаването, че полезностите не просто се връщат назад както направиха през 2008 година “, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР