Един от най-големите скандали през последните седмици в света на

...
Един от най-големите скандали през последните седмици в света на
Коментари Харесай

Ще последва ли съдбата на Джокович? Джорджи е заплашена от депортиране от Австралия

Един от най-големите кавги през последните седмици в света на тениса е обвързван с Камила Джорджи, против която течеше следствие за потребление на подправен документ за сложена ваксина против COVID-19. Преди няколко дни обаче бе потвърдено, че въпросните подозрения са били изцяло основателни, защото една от арестуваните лекарки по случая Даниела Грилоне е направила цялостни признания за това по какъв начин е фалшифицирала документи, в това число и този на италианската тенисистка. 

Това значи, че през предишния сезон, по време на който огромна част от шампионатите изискваха от състезателите да са минали през имунизационен развой, Джорджи е влезнала в някои от страните нерегламентирано. Сред тях е и Австралия, където през предходната година се развихри абсурдът с имунизационния статус на Новак Джокович, който в последна сметка бе депортиран поради отхвърли си да се ваксинира.

От сходна орис е застрашена и Джорджи, защото е употребила подправени документи, с цел да влезе в страната през 2022-ра година. Ако бъде приета за отговорна, някогашната №26 може да загуби визата си и да бъде депортирана. Към момента италианката продължава да бъде на австралийска територия, надявайки се, че няма да бъде спряна от присъединяване на Откритото състезание на Австралия, започващо на 16 януари.

Източник: Tennis Infinity

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР