Един от най-големите работодатели в България осигурява на служителите си

...
Един от най-големите работодатели в България осигурява на служителите си
Коментари Харесай

Внимание, студенти: възможност за 4,6 или 8 часов работен ден в Съдърланд


Един от най-големите работодатели в България обезпечава на чиновниците си съвършения баланс сред работата, университета и персоналния живот

Съдърланд, международният водач в трансформацията на бизнес процеси, предлага гъвкаво работно време на 4, 6 или 8-часов работен ден, с цел да могат студентите да съчетаят подготовката на уроците в университета с опцията да натрупат опит, да развиват своите умения и да практикуват езиците, които приказват в в действителност световна среда. Гъвкавото работно време е част от уговорката на компанията да способства интензивно за развиването и усъвършенстването на младежите в България.

Освен опцията за баланс сред работата, образованието и персоналното време, Съдърланд предлага на чиновниците си и голям брой вътрешни образования, тъй като точно превъзходният екип е най-ценният актив и причина за одобряването на компанията в сектора. Глобалният водач в трансформацията на бизнес процеси провежда регулярни лекции, уоркшопи и тренинги на разнообразни тематики, част от които включват повишение на равнището на езика, презентационни умения, прочувствена интелигенстност и други. Доказана процедура във компанията е по-голямата част от управителните позиции да се заемат от вътрешно готови сполучливи експерти.

Служителите на Съдърланд във Варна получават улеснение и комфорт в офис, ситуиран в съвременна постройка на отзивчива локация в морския град. И това не е всичко – компанията обезпечава на фрагментите си и богат обществен пакет, който включва ваучери за храна, в допълнение здравно обезпечаване, спортни карти, отстъпки в разнообразни магазини и заведения за хранене. За да направи атмосферата още по-страхотна, Съдърланд провежда разнородни тиймбилдинги, празненства, празненства и обществени начинания, които трансформират чиновниците на компанията в част от едно огромно семейство.

Тази година Съдърланд във Варна чества 3 години наличие в морската столица. От 2016 година насам офисът в морския град се е увеличен до повече от 300 чиновници, като екипът от експерти обслужва клиенти за три разнообразни плана. Компанията предлага отличен пакет от обществени придобивки, както и съвременен офис на централна локация в града. От скоро компанията предлага на своите чиновници електрически скутери и колела, с които могат да се придвижват до центъра на града.

Всеки, който желае да се потопи в тази приятна работна атмосфера, може да види отворените позиции на Съдърланд във Варна и да кандидатства тук .

___________________________________________________________________________

­­­­­­­­­­­­С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря порти в страната през 2008 година, а сега броят на чиновниците ѝ надвишава 2900. Екипът от експерти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР