Един от най-големите производители на мотоциклети в Европа - BMW

...
Един от най-големите производители на мотоциклети в Европа - BMW
Коментари Харесай

BMW Motorrad с мощна моделна атака на Moto Expo 2019

Един от най-големите производители на мотоциклети в Европа - BMW Motorrad, ще направи мощна моделна офанзива на Moto Expo 2019. По време на мотоциклетното ревю в София в зала Асикс Арена от 10 до 14 април, именитата английска марка ще показа най-хубавите и търсени модели – от скутерите до огромните круизъри като K 1600 GT.

Посетителите ще могат да се срещнат от близко с високотехнологичните скутери C 400 X и C 400 GT. Ще забележим първият модел на BMW с дребна кубатура - G 310 R. Естествено, вниманието ще приковат най-продаваните машини от фамилията GS - R 1250 GS, R 1250 GS Adventure, F 850 GS Adventure и F 750 GS. Забележителни са и модели като S 1000 XR и S 1000 RR. Освен упоменатия K 1600 GT ще забележим и R nineT.


Ето повече детайлности за някои от моделите.

G 310 R е с едноцилиндров мотор. Забележителен е с това, че цилиндърът е ситуиран под ъгъл по отношение на задницата. Главата на цилиндъра е завъртяна на 180 градуса. Нетрадиционното разположение на мотора слага центъра на тежестта ниско и покрай предното колело. Така с G 310 GS може да се вземе елементарно и тъкмо всеки завой.

Благодарение на ефикасното запалване и вторичната въздушна система G 310 GS дава отговор напълно на строгите стандарти Евро4. Същевременно специфичната настройка на мотора обезпечава освен невисок разход, само че също мощен и съразмерен надзор даже и при високи обороти. Обемът от 313 куб. см и мощността от 25 кВт или 34 кс при 9500 об/мин. подсигуряват мощност и ускоряване.



Великолепният приключенец BMW R 1200 GS постави основите на сегмента при мотоциклетизма за смесен състезателен модел. Днес към момента е убеден водач в него. Той предлага чудесно държание на пътища, комбинирани с висока проходимост и маневреност в градски условия и улеснение за пътешестване в провинцията. Моделът се развива непрестанно близо 40 години.

Постигал е редица триумфи при проби и награди. R 1200 GS постоянно е вдъхновявал с нараснал комфорт, динамичност и повече наслаждение. Двуцилиндровият боксер с 92 кВт или 125 кс е сполучлив и има извънредно висок въртящ миг. Боксерният мотор не е именит единствено с надеждността си и има извънредно добър темперамент.



F 850 GS Adventure има автентичен дизайн. Чувството за премеждие може да се усети на всяка повърхнина, на всеки ъгъл и линия на мотоциклета. От задницата, предния контейнер чак до типичните за GS фарове, чиито дневни светлини припомнят за наклонената модифицирана вилка. Елементите на дизайна са уравновесени за оф-роуд, а за неповторими пътувания. Двигателят е двуцилиндров редови със своите 70 кВт (95 кс) е с висок въртящ миг и подвижност.

Уникалният F 750 GS е с олекотена задница. Заедно с ефектния контейнер и типичния за GS челен калник, всички детайлите на дизайна на F 750 GS приказват ясно, за гените на GS. Типичната линия е присъща и истинска. Погледнато начело новите светодиодни фарове са изключително ефектни. Поцинкованият нагревател при жанр Exclusive акцентира високото качество на машината и въплъщава духа на GS.

Пъргавият двуцилинров редови мотор на F 750 GS е с 57 кВт (77 кс) дава на новопроектирания мотор обилие от мощ, а разходът е все по този начин невисок - 4,1 л на 100 км. за млади мотоциклетисти категория A2 има и версията с лимитирана мощ – 35 кВт или 48 кс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР