Един от най-големите производители на компютри, компанията Hewlett-Packard представи гейминг

...
Един от най-големите производители на компютри, компанията Hewlett-Packard представи гейминг
Коментари Харесай

Гейминг монитора HP Pavilion Gaming 32 HDR получи сертификата DisplayHDR 600

Един от най-големите производители на компютри, компанията Hewlett-Packard показа гейминг монитора Pavilion Gaming 32 HDR, съчетаващ в себе си високо качество на картината и относително ниска цена. Устройството е построено въз основата на 32-инчова VA-матрица с разграничителна дарба 2560 x 1440 пиксела и може да се похвали с поддръжка на технологията за синхронизация AMD FreeSync, както и със сертификата DisplayHDR 600.



HP Pavilion Gaming 32 HDR се характеризира с оптималната бляскавост 600 cd/m2, неподвижен контрастност 6000:1, време за реакция 5 ms (от сиво към сиво), а честотата на възобновяване при деен AMD FreeSync може динамично да се трансформира в диапазона от 48 до 75 Hz. Ъглите на видимост са 178° по хоризонтала и вертикала. Що се отнася до мощните страни на монитора може да се означи 95% покритие на цветовата палитра DCI-P3 и съществуването на двупортовия сплитер USB 3.0. За свързване към компютър можете да употребявате портовете HDMI (x2) и DisplayPort.



По рафтовете На магазините, геймърският екран HP Pavilion Gaming 32 HDR ще се появи на 11 май на целесъобразната цена от 450 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР