Един от най-големите проблеми на популярните личности е как да

...
Един от най-големите проблеми на популярните личности е как да
Коментари Харесай

Папараци съдят Дуа Липа

Един от най-големите проблеми на известните персони е по какъв начин да опазят персоналното си пространство от папараците. По принцип са в пъти по-разпространи случаите на недоволства от страна на известните. Но всяко предписание си има своите изключение и измежду тях е към този момент и 25-годишната певица Дуа Липа.
 Парис Джексън, папараците и психологичните контузии, които са ѝ нанесли
Парис Джексън искрено за психологичните контузии

Какво е да си дете на Майкъл Джексън

На 6 юли от Integral Images завеждат правосъден иск от осем страници против изпълнителката на шлагера " Physical ". Обвинението против младата звезда е нарушение на авторски права, оповестява Billboard.

А мотивът за делото е фотография от 2019 година, на която Дуа Липа напуща летище и която тя качва в своя Instagram.

От Integral Images споделят, че музикантката употребява профила си в обществената мрежа като маркетингов инструмент. И тъй като " акаунтът е монетизиран ", тя " печели от този тип активност ".

Ищецът чака обезщетение на стойност 150 000 щатски $ от звездата, както и издаването на заповед, която да попречи на Дуа Липа да " извърши бъдещи актове в нарушение на авторските права ".
 Дуа Липа, Versace, Донатела Версаче и за какво певицата наподобява толкоз изменена
Защо Дуа Липа наподобява толкоз друго

Успех след триумф за певицата

От Independent припомнят, че английската певица с балкански генезис не е първата звезда, която влиза в съда поради шерване на папарашки фотоси в обществените мрежи. През 2019 година същото се случва с Ариана Гранде и Джъстин Бийбър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР