Един от най-големите му успехи е когато беше външен министър

...
Един от най-големите му успехи е когато беше външен министър
Коментари Харесай

Дъщерята на Ивайло Калфин: Един от най-големите успехи на баща ми е при освобождаването на сестрите в Либия

Един от най-големите му триумфи е когато беше външен министър при освобождението на сестрите в Либия. Това разяснява в изявление за Нова телевизия дъщерята на Ивайло Калфин Биляна. Според нея триумфите му са свързани и със основаването на „ Българската Коледа “.

Най-голямото отчаяние на Калфин обаче е фактът, че не съумя да извърши мандата си като обществен министър, уточни щерка му. Биляна разяснява още мненията в обществените мрежи за нейния татко. „ Всеки човек може да харесва нещо друго, щом някои хора го харесват значи са видели това, което е опитал да покаже “, разяснява тя.

Според Биляна хората в България са предубедени към нея. „ Тръгват в множеството случаи с неприятно мнение към мен, обаче съумявам да им го прекатурна “, посочи момичето. В момента дъщерята на Ивайло Калфин учи Комуникации в Амстердам. Училище е приключила в Брюксел. „ Първо занимахме аз и татко ми. Мама пристигна няколко месеца по-късно. Поставих им ултиматум да ми купят куче, с цел да заминем “, спомня си Биляна.

Тя добави, че доста желае да се върне в Българя след време. „ Но в случай че се върна, желая да работя за страната, не в задгранична компания “, уточни момичето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР