Един от най-големите идоли в света на ММА Конър Макгрегър

...
Един от най-големите идоли в света на ММА Конър Макгрегър
Коментари Харесай

ММА боеца Конър Макгрегър пристига в България

Един от най-големите идоли в света на ММА Конър Макгрегър ще дойде в София след броени дни. 35-годишният ирландец ще бъде специфичен посетител и участник в грандиозното събитие – “A PROPER NIGHT WITH CONOR MCGREGOR ", което ще се организира на 19 октомври в зала „ Арена София “ (бившата „ Арена Армеец “) в партньорство с Национална Спортна База.

След като превзема света със своята харизма и гений, Конър Макгрегър стъпва за първи път на българска земя, с цел да бъде посетител на най-горещата и предстояща бойна среща в България. Събитието дава обещание на българските почитатели необикновен театър с впечатляваща сцена, светлинно шоу, присъединяване на изявени бойци, доста актьори и музиканти, а ирландската спортна икона ще бъде част от сюжета на галавечерта.

Шампионът в две категории на UFC ще следи онлайн и срещите - част от MAX FIGHT 56, като във финалната борба пред погледа му на кръга ще се изправят българинът Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция в конфликт за Световната купа на Универсалната боксова организация.

Многобройните фенове на Макгрегър у нас ще могат да видят своя любим на сцената в особено изявление, което той ще даде онлайн пред всички в залата. Той е освен един от най-популярните и сполучливи ММА бойци за всички времена, само че и е един от най-скъпо платените спортисти на планетата.

Посещението на Конър Макгрегър в България съответствува и с лансирането на неговата марка уиски, която носи неповторимия усет на Ирландия.

Организаторите споделят, че ползата е голям, а билетите ще бъдат пуснати за продажба в понеделник - 9 октомври. Първи опция да закупят билет ще имат само авансово записалите се на формалния уебсайт на събитието.

Всички останали ще могат да закупят билет, единствено при съществуване на свободни места, 48 часа след оповестяване на събитието. 10 от всички авансово записали се на уеб страницата ще завоюват бутилка уиски, персонално подписана от Конър Макгрегър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР