Един от най-големите християнски празници наближава и затова е редно

...
Един от най-големите християнски празници наближава и затова е редно
Коментари Харесай

Тези поздрави за Великден ще докоснат сърцето на всеки

Един от най-големите християнски празници наближава и по тази причина е редно да помислим за поздравите за Великден, с които ще зарадваме най-близките си хора.
Ще ви споделим няколко в действителност благи и докосващи послания, които ще съумеят да развълнуват всеки един, който ги прочете.

Най-интересните поздрави за Великден:
Нека светлина да озари душите ви и да получите в ръцете си цялата добрина на света. Христос Воскресе и в домовете ни наслада донесе!
***
Христос Воскресе! Нека любовта му да озари домовете ви, да пречисти сърцата ви и да благослови живота ви. Радвайте се на дребните неща и ги ценете.
***
Днес е ден блажен – Христос Воскресе и вярата донесе. Бъдете положителни и подарявайте усмивки на близък. Здраве и благоденствие да царува в домовете ви!

***
Днес честваме празник популярен, тъй като Христос Воскресе и обич на земята донесе. Всеки чества и се радва на този ден блажен.
***
Христос Воскресе! Радвайте се на днешния ден, тъй като през днешния ден всичко е по-добро и по-велико от през вчерашния ден. Хората обичат по-силно, вършат повече положително и се усмихват по-често. Днес положителното победи злото!
 21 късметчета за Великден 2021 година Изтегли си! 21 късметчета за Великден 2021 година Изтегли си!
Великден е съвсем тук, по тази причина сме ви подготвили 21 нови великденски късметчета. За задачата просто би трябвало да си намислите едно число от 1 д...
***
Днес Христос се е жертвал за индивидите и е поел техните грехове. Празник ярък е и ви пожелаваме да бъдете по-добри, по-смирени и изпълнени с обич. Нека в сърцата ви има място единствено за добрини и неприятното в никакъв случай да не ви застига.
***
Днес е денят, в който да спрем да мислим за грехове и да се фокусираме само върху значимите неща от живота. Днес е ярък празник и по тази причина ви пожелаваме да бъдете благословени и от сърцата ви да извира чиста и откровена обич! Христо Воскресе!
***
 5 стихотворения за Великден, на които да научите вашите деца 5 стихотворения за Великден, на които да научите вашите деца
Великден е обичан от децата празник. Могат на воля да се „ борят ” с яйцата, без възрастните да подвикват след тях. Хубаво е...
Спрете за миг и усетете вярата. Днес Христос се е жертвал за нас и заслужава почитта ни. Обичайте, бъдете обичани и се радвайте на живота си. Погледнете в очите на близък и му се усмихнете необятно. Бъдете щастливи и смирени. Христос Воскресе.
***
Великден е, празник ярък и хубав. Бъдете здрави и щастливи. Нека сърцата ви преливат от деликатност, а душите – окъпани в обич. Нека в мислите ви има място само за добрини. Христос Воскресе и на земята мир и наслада донесе!
***
Зарадвайте ближните си и им изпратете някой от тези светли пожелания!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР