Един от най-големите дразнители в новия сезон на Фермата“ –

...
Един от най-големите дразнители в новия сезон на Фермата“ –
Коментари Харесай

Дразнителят Христина отпадна от „Фермата“

Един от най-големите дразнители в новия сезон на „ Фермата “ – сприхавата софиянка Христина, завърши присъединяване си в надпреварата, откакто бесарабката Лилия я съкруши на вчерашния двубой посред им.

Макар че още с избирането на певицата Христина даде поръчка, че няма да я подценява, по всичко личеше, че тукашната българка има вяра, че бързо ще се оправи с съперниката си, считана от мнозина като по-слабият дуелист.

Нахъсана от тениската, която Данчо Йовчев й подари, и от болшинството съфермери, които я подкрепяха, бесарабката освен, че не се даде, само че и зарадва всички, изпращайки вкъщи причинителя на най-вече кавги в стопанството.

Лилия имаше правото да подреди петте борби по този начин, че оптимално доста да се улесни и въпреки че очевидно беше направила няколко неточности в подредбата им по компликация, въпреки всичко съумя да победи. Тя завоюва аплодисментите на всички с последните две борби – да държи лост с подредени тежести върху него и с въпросите от алманаха. Именно познанията й по българска история съумяха да я дефинират като безапелационният и краен победител в дуела, и да я върнат назад в шоуто.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР