Един от най-големите дразнители и провокатори в родния футбол -

...
Един от най-големите дразнители и провокатори в родния футбол -
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Петков и Радо Станев започнали побоя в тунела, готвят сурови наказания за ЦСКА и Славия

Един от най-големите дразнители и провокатори в родния футбол - Георги Петков, както и треньорът на вратарите на Славия - Радостин Станев, почнали кавгата, довела до пердах в тунела след вчерашния мач за Купата на България сред белите и ЦСКА, научи Lupa.bg.

Тимът на Нестор Ел Маестро завоюва с 1:0 конфликта и се класира за четвъртфиналите на конкуренцията, където чака своя идващ противник.

Двубоят от самото начало беше много раздразнителен, а това е разумно предвид на това, че преди дни славистите измъкнаха 1:1 от ЦСКА още веднъж на своя стадион и препънаха алените по пътя към купата. Преди срещата президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, нагнети ситуацията, заявявайки, че се чака Баташко кръвопролитие, а съдията Никола Попов е " неприкрит чорбар ".

При голът на Матиас Фаетон в 27-ата минута седалки от бранша с последователи на белите полетяха към скамейката на ЦСКА, а полицията трябваше да се намесва, с цел да охлади пристрастеностите и на двете страни.



Още само че полувремето имаше псувни и закани, като капитанът на ЦСКА Амос Юга мъчно беше удържан, само че след последния съдийски сигнал напрежението ескалира и излезе отвън релси.

Първо, Радостин Станев е бил първият, който се прибра към съблекалнята и във фойето почнал да рита бюрото за конференции и да псува като преносвач, чакайки останалите да влязат.

В самия тунел футболистите на двата тима стигнаха до физическа разпра, макар че двамата треньори споделиха, че не са видяли обстановката, която беше уловена обаче от камерата.

Георги Петков, който в този дуел още веднъж беше запаса, напсувал Дюкенс Назон, като националът на Хаити не му останал задължен и това довело до баталните подиуми.

Очаква се скоро Дисциплинарната комисия към БФС да вземе отношение, незабавно щом обширно прегледа отчета на делегата на мача.

Очаква се от централата да порежат армейците и да санкционират най-малко трима играчи сурово, което сигурно ще се отрази на присъединяване им в идния значим домашен мач против Лудогорец в неделя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР