Един от най-емоционалните зодиакални знаци е Близнаци. Родените под тази

...
Един от най-емоционалните зодиакални знаци е Близнаци. Родените под тази
Коментари Харесай

3 зодии, които имат силна любов с Близнаците

Един от най-емоционалните зодиакални знаци е Близнаци. Родените под тази зодия са забавни персони, които влагат доста пристрастеност в любовта. С кои три зодии връзката им е магнетична, вижте в идващите редове.

Близнаци с Близнаци

Близнаците са практици и обичат да споделят наученото. Тяхното любознание ги кани да учат освен своята половост, само че и тази на колегата им. Най-голямото им качество е способността им за учене. С желанието си да станат доста положителни любовници, те ще обхванат знанието посредством всяка от своите връзки. Когато в едни любовни взаимоотношения се съберат два Близнака, те ще обменят информация и ще координират предходния си опит един с различен.

Ще бъдат по-доволни, когато научат нещо за колегата си. Въпреки това, техният полов живот може да стане отегчителен, когато вълнението е минало, в случай че никой от тях няма задоволително дълбочина да продължи да разпалва пристрастеността. Близнаците се нуждаят от дълбока прочувствена връзка и цялостен живот не стопират да търсят този сътрудник, с който ще могат да я изживеят.

Комуникацията сред два близнака в никакъв случай не е съвършена, само че когато се съберат, постоянно има нещо, което да си споделят един с различен. Прекрасно е да ги гледате дружно, защото откриват някого, който схваща и приказва на същия език. Докато има задоволително почитание и схващане сред тях, интелектуалната страна на връзката им ще бъде непокътната.

Близнаци с Везни

Двата зодиакални знака са ръководени от детайла на въздуха и това им дава добър старт за тяхната връзка. Когато става дума за секс, това е плюс, тъй като и двамата ще могат свободно да споделят за всичко, което ги тормози или задоволява. Нестабилното его на Везни може да бъде отстранено от чара на Близнаци и метода към секса. Близнаците могат да предразположат Везните да споделят своите страсти посредством секса.

Основната цел на половия им живот е да балансират тези страсти. Везни е знак, ръководен от Венера – полов, сетивен и привлекателен, до момента в който Близнаци се ръководи от Меркурий и по тази причина са доста любопитни.

Когато видите тези два знака един до различен, няма по какъв начин да не забележите хармонията посред им. Проблемите във връзката им могат да зародят, когато и двамата приказват прекалено много за страстите си.

Те могат да останат откъснати и отдалечени, в случай че Везни не се влюбят задоволително надълбоко, с цел да следват колегата си Близнаци, което важи и за него. Въпреки това, двата знака постоянно намират метод да не стопират да се съблазняват.

Близнаци и Стрелец

Тези зодии имат чудноват метод към секса. Без напрежение, вършат го с лекост, с доста позитивни страсти и известна креативност несъмнено. Много елементарно схващат половите си потребности и стремежи.

Може да прозвучи необичайно, само че за тях сексът не е най-важното в една връзка. Те търсят сътрудник, който да може прочувствено да ги добави и постоянно след разлъка могат да си останат положителни другари.

Връзката посред им се основава на здрави връзки, основани на техните персони, а не на тяхната полова съгласуемост. Какво прави любовта им толкоз мощна? Не бива да забравяме, че Близнаците са разпилени, до момента в който Стрелците са по-подредени. В същото време Стрелецът харесва свободолюбивата страна на другия. Ако се напаснат един към различен могат да имат обич за цялостен живот.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР