Един от най-емблематичните люлински крадци с прякор Малкия Олимпиец е

...
Един от най-емблематичните люлински крадци с прякор Малкия Олимпиец е
Коментари Харесай

Полицията арестува легендарния столичен крадец Малкия Олимпиец СНИМКИ

Един от най-емблематичните люлински крадци с прякор Малкия Олимпиец е задържан за кражби на магазини. Това потвърдиха от полицията, представени от „ Телеграф “.

Иван Стефанов и неговият съизвършител Радослав Александров са подозирани за най-малко 4 удара на магазини в столицата.



Малкия Олимпиец и Радослав избрали магазини за хранителни артикули. Разбивали ключалки с кози крайник и щанга. Първо проверявали касата и взимали всичко налично. Най-куриозното е, че изпечените крадци задигали и хранителни артикули.

При следващия удар от предходната седмица двамата даже свалили и пакетчета с ядки. Те създали два удара под региона на 6-о РПУ и по още един в региона на 5-о и 7-о районни ръководства.

Ченгетата почнали следствие и открили, че единият от крадците има характерни татуировки. Опитните ченгета незабавно разбрали, че това е Малкия Олимпиец.



По време на обиска в дома му в кв. „ Люлин “ разкрили даже част от пакетчетата с ядки, Тепърва прокуратурата ще преценя какви ограничения за неотклонение да им желае.

Малкия Олимпиец е прочут в подземния свят още от 10 години. Той е наследник на друга легенда в кражбите – Николай Стефанов – Големия Олимпиец.

Малкия получава прякора си в завещание, само че присъщото за него е, че може да отключва брава за 8 секунди. Още преди години приятели на олимпийците описаха, че бащата почнал да образова сина си в този поминък, когато навършил 11 години.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР