Един от най-емблематичните имоти в Италия, Вила Чертоза на Изумрудения

...
Един от най-емблематичните имоти в Италия, Вила Чертоза на Изумрудения
Коментари Харесай

Италианската вила на покойния премиер, която е била домакин на Владимир Путин и има таен тунел, се продава за 538 милиона долара

Един от най-емблематичните парцели в Италия, Вила Чертоза на Изумрудения бряг на Сардиния, към този момент е разгласен за продажба, отбелязвайки края на ерата — и за голяма цена, за зареждане.

Този раздължен регион в Средиземноморието, в миналото игрална площадка за починалия италиански министър председател Силвио Берлускони и неговите международни водачи, в този момент се предлага на евентуални купувачи за умопомрачителните 538 милиона $, съгласно отчет на Financial Times. Самата публикация е загадка и се обработва частно, без обществено рекламиране.

Привлекателността на Вила Чертоза се простира оттатък нейните луксозни улеснения, които включват 68 стаи, лагуна и амфитеатър в гръцки жанр — всички те са ситуирани на 271 акра.

Той също по този начин съхранява история, служейки като декор за екстравагантните вечери и дипломатическите срещи на Берлускони.

„ Никога не съм имала вечер като тази в Сардиния “, сподели Чери Блеър, припомняйки си визитата си във Вила Чертоза през 2004 година със брачна половинка си. „ Фойерверки осветиха ду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР