Един от най-екстравагантните имоти в Ню Йорк – къщата на

...
Един от най-екстравагантните имоти в Ню Йорк – къщата на
Коментари Харесай

Къщата от злато и розов мрамор на Ивана Тръмп поевтиня с 4 милиона долара

Един от най-екстравагантните парцели в Ню Йорк – къщата на Ивана Тръмп, не може да бъде продадена повече от година след гибелта на собственичката си.

Обявата демонстрира, че желаната цена от притежателите е понижена съществено на 7 септември – с 4 млн. $ и сега парцелът коства 22,5 млн., оповестява Insider.

Когато през ноември 2022 година градската къща в Манхатън с повърхност 8 725 кв. м беше оповестена за първи път за продажба, тя струваше 26,5 млн. $.

Ивана Тръмп живя в пететажния парцел до гибелта си през юли 2022 година на 73-годишна възраст. Първата брачна половинка на някогашния президент Доналд Тръмп умря след безразсъден случай – рухване по стълбите на въпросната къща.



Тръмп купува парцела през 1992 година за съвсем 2,5 млн. $ след тежкия си бракоразвод с Доналд Тръмп, при който получава обезщетение от 25 млн. $. Тя преустройва парцела и го подрежда в лукс, в типичния " Тръмп " жанр.

Подобно на някогашния си брачен партньор, Ивана има афинитет към златото и изпълва дома с него, в това число първокласен таван от златен плат, както и златни тапицерии, пердета и полилеи.



В дома с пет спални изобилстват и животинските щампи, като в една от стаите стените, подът и мебелите са леопардови, а на стената виси картина с въпросните хищници.



Една от петте бани в дома е решена съвсем напълно в розово, в това число плотове, плочки, таван и вана от розов мрамор.



Месеци след оповестяването на жилището за обмен, съседите виждат, че договорка няма, само че не е ясно за какво, написа The New York Times.

The Wall Street Journal оповестява, че приходите от продажбата ще отидат за тримата наследника на Ивана от брака й с Доналд Тръмп: Доналд Тръмп-младши, Ерик Тръмп и Иванка Тръмп.

Ако желаете къщата да стане ваша, съгласно обявата за парцела месечната вноска по ипотеката ще бъде към 127 217 $ след първична вноска от 4,5 млн. $, написа Insider.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР