Един от най-добрите вратари на нашето съвремие и стълб в

...
Един от най-добрите вратари на нашето съвремие и стълб в
Коментари Харесай

Намек за раздяла от агента на Нойер хвърли в смут Байерн

Един от най-хубавите вратари на нашето съвремие и дирек в Байерн Мюнхен Мануел Нойер може да има едно последно предизвикателство в кариерата си. Поне подобен намек направи неговият сътрудник Томас Крот в изявление за вестник "Зюддойче Цайтунг ".

Стражът е привързан с баварците до 30 юни 2021 година и съгласно импресариото една от вариантите е точно да подпише нов контракт. Но не изключи и вероятността да премине в различен клуб, с цел да търси триумфи, тъй като клиентът му чувствал, че Байерн изостава от най-силните британски отбори.

"Целите пред Мануел са ясни. Той желае да завоюва европейската купа през 2020 година, както и да победи още най-малко един път с Шампионската лига. Той е напълно насочен към печеленето на титли и ще играе там, където тази алтернатива му се дава. "

"Лично аз споделям мнението му, че Байерн изостава от огромните британски тимове и актуалният състав на тима не е задоволително конкурентен, с цел да отговори на упоритостите на Нойер. Когато той усети, че клубът дава отговор на задачите му, ще разцъфне още веднъж. "

"Мнозина ме питат дали той ще се откаже от футбола, когато изтече договорът му през 2021 година Не, той няма такива планове. Разбира се, най-логичното нещо е да преподпише с Байерн, само че това не е единствената алтернатива пред него. Честно казано, двамата с него доста се смяхме на информациите, че щял да се отхвърля, тъй като имал голям брой контузии ", съобщи Крот.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР