Един от най-добрите тенисисти в света в последните години и

...
Един от най-добрите тенисисти в света в последните години и
Коментари Харесай

Андрей Рубльов заяви участие за “София оупън”

Един от най-хубавите тенисисти в света в последните години и към този момент четвъртфиналист на US Open - Андрей Рубльов, оглавява листата на играчите за тазгодишното издание на “София оупън ” (25 септември - 2 октомври).

В листата е и различен 1/4-финалист в Ню Йорк, двукратният първенец Яник Синер, който очевидно ще се опита да завоюва купата в “Арена Армеец ” за трети следващ път.

Списъкът с участниците в главната скица е впечатляващ, само че и общият с доказаните участници в квалификациите е извънреден. Освен Рубльов в квалификациите влизат Марк-Андреа Хюслер (Швейцария), Джей Джей Уулф (САЩ), Душан Лайович (Сърбия), Даниел Галан (Колумбия), Нуно Боржес (Португалия), Петер Гойовчик (Германия), Тим ван Райтхофен (Нидерландия), Ян-Ленард Щруф (Германия), Юго Юмбер (Франция) и Матс Мораинг (Германия).

В квалификациите в „ Арена Армеец “ ще вземат участие двама тенисисти с „ уайлд кард “, а последните трима в пресявките ще бъдат избрани на 24 септември.

Голямата вест в последните дни бе завръщането пред българска аудитория на първенеца от 2017 година Григор Димитров. Пред погледа на родните почитатели ще се изявяват още актуалният №10 в света Хуберт Хуркач, първенецът на " Мастърс " -а в Монреал Пабло Кареньо Буста, един от най-атрактивните тенисисти Гаел Монфис, носителят на три трофеи от " Големият шлем " Стан Вавринка, още един от шоумените в тура - Александър Бублик…

И още: италианската звезда на бъдещето Лоренцо Музети, Холгер Руне, Джак Дрейпър, Филип Краинович, Фабио Фонини, Алехандро Давидович Фокина, Николоз Басилашвили и други имена от елита на международния тенис.

С " уайлд кард “ за главната скица ще играят още двама българи - Димитър Кузманов и Александър Лазаров. Билетите са в продажба - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР