Един от най-добрите снайперисти на руската армия Сергей Царков е

...
Един от най-добрите снайперисти на руската армия Сергей Царков е
Коментари Харесай

Руски топснайперист е убит в Украйна

" Един от най-хубавите снайперисти на съветската войска Сергей Царков е погубен в Украйна ", заяви киевското издание УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5384
" Топснайперистът бе пълководец на поделение (военно поделение сред 10 и 12 човека) в батальон, изпратен от Сибир ", уточни още медията без да разкрива по кое време и къде е бил премахнат военният.

" Информацията за гибелта на Царков бе доказана от военно окръжие в град Чита. Сержант Сергей Царков (роден в град Борзя през 1983 г.) почина при осъществяване на воинския си дълг по време на специфичната военна интервенция (както съветските управляващи назовават войната си против Украйна). Той бе нараснал в звание старши сержант и отличен с медал " За геройство " посмъртно. Царков бе един от най-хубавите снайперисти в редиците на въоръжените сили на Руската федерация ", обявиха управляващите.

Изданието добави, че от началото на съветската експанзия (24 февруари) до 10 май съветските въоръжени сили са изгубили минимум 10 генерали.

Медията означи също, че в окупираните от армията на Москва градове Херсон (на брега на Черно море) и Мелитопол (близо до Азовско море) се е разгърнала партизанска война. " Окупаторите търпят загуби, само че не приказват за тях. Само в Мелитопол, окупиран на 1 март, съветските въоръжени сили са изгубили минимум 100 бойци и офицери ", добави УНИАН.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР