Един от най-добрите разпределители в историята на българския волейбол и

...
Един от най-добрите разпределители в историята на българския волейбол и
Коментари Харесай

Треньор ще съди волейболната федерация

Един от най-хубавите разпределители в историята на българския волейбол и сегашен треньор - Пламен Христов, осведоми, че ще заведе правосъдно дело против Българска федерация по волейбол (БФВ). Причината е едностранно преустановен от централата контракт с него като ментор на младежкия ни народен тим.

" Договорът ми бе за още две години и предвид на това даже не бях поканен на среща с новия президент на БФВ Любомир Ганев ", осведоми Христов БНР . " Чух се с него по телефона, той ми сподели че Управителният съвет е решил да ме освободи. Мотивите не знам какви са, това е предложение на треньорската комисия, управлявана от Людмил Найденов. Той няма ценз за този пост, няма висше обучение. Всичко в тази комисия е спор на ползи - маха мен и поставя брат си Найден Найденов. Слагат всички треньори от Марек Ивкони, остават единствено Мартин Стоев за цвят. Същото е ситуацията и при девойките. 13 индивида от Марица са назначени във федерацията, което не е съществено за волейбола въобще ".

Христов атакува остро новото управление на централата: " Не съм човек на предходния президент Данчо Лазаров, въпросът е, че нещата не са кардинални. Преди две години и половина взех младежкия народен тим. Класирахме се първо на европейско състезание, там станахме, по-късно бяхме в тежка група на международното състезание, само че ме махнаха. Любо Ганев се оправдава с Управителния съвет. Дали е по този начин или не - няма значение. Аз ще си диря правата в съда ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР