Един от най-добрите ни състезатели по вдигане на тежести в

...
Един от най-добрите ни състезатели по вдигане на тежести в
Коментари Харесай

Божидар Андреев с поглед към следващата цел - Европейско първенство и Олимпиада

Един от най-хубавите ни състезатели по повдигане на тежести в последните години Божидар Андреев е задоволен от годината, която изпраща, само че добави, че постоянно може и повече. За следващ път щангистът бе определен за Спортист №1 Сливен.



Презгодината Андреев се класира четвърти в дуела на Световното състезание за мъже в Рияд, Саудитска Арабия и завоюва сребро в изтласкването на същия шампионат.

След награждаването, възпитаникът на СКВТ „ Христо Бъчваров “ показа за Дарик радио,че е насочен към идната цел – Европейското състезание през февруари и Олимпиадата във Франция през лятото..

Що се отнася до абсурда към федерацията по повдигане на тежести, където старши треньорът на националите е махленски за рушвет, Андреев бе сбит, само че се надява, обстановката да не повлияе на подготовката и по-бързо да има решение на проблема.

Чуйте в аудиото...



По време на церемонията оценките в категория „ Бъдеща звезда “ връчи ръководителят на Постоянната комисия по спорт в общината Пламен Крумов. Той даде обещание още повече поддръжка за спорта в района и по-добро финансиране. Желанието му е Сливен да има мултифункционална зала с потенциал не повече от 3 хиляди фенове.

Чуйте в аудиото...
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР