Един от най-добрите мениджъри на Google в областта на стратегическото

...
Един от най-добрите мениджъри на Google в областта на стратегическото
Коментари Харесай

Google освобождава дългогодишен висш мениджър заради антисемитизъм

Един от най-хубавите мениджъри на Гугъл в региона на стратегическото развиване и проучванията на разнообразието беше освободен от позицията си, откакто стана известна негова обява в блог от 2007 година, в която той непосредствено нападна Израел. В обявата си Каму Боб употребява антисемитски език, внушавайки на евреите „ неутолим вкус за война и ликвидиране “.

Публикацията беше в началото публикувана от New York Post и Washington Free Bacon. “Въпреки че Гугъл интензивно поддържа начинания за многообразие… компанията не разяснява неотдавнашния скок на закононарушения от ненавист “, четем в публикацията от Washington Free Bacon.

Но несъгласията към личността на Боб евентуално не стартират от изявленията в дясната преса. Изглежда, че нещата са почнали вътрешно в компанията, след имейл на член на еврейската група чиновници на Гугъл. На 1 юни чиновник на компанията изпраща послание до листата със чиновници евреи, който има повече от 3000 членове, пишейки, че те са „ надълбоко загрижени от антисемитизма в нашето управление. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР