Един от най-добрите кикбокс бойци на България - Едуард Алексанян

...
Един от най-добрите кикбокс бойци на България - Едуард Алексанян
Коментари Харесай

Едуард Алексанян не остави шанс на румънеца Могос

Един от най-хубавите кикбокс бойци на България - Едуард Алексанян реализира зрелищна победа на SENSHI 8. Родната звезда, който тази година покори европейския връх при експертите, откакто през февруари завоюва пояса на WAKO PRO в жанр К-1 в кат. до 81.4 кг, ликува в осмия дуел от галавечерта. Националният ни първенец по кикбокс и победител на " Saveges Kickboxing " съкруши Мадалин Могос от Румъния. Двубоят им се организира по правилaта KWU Full Contact в кат. до 80 кг.

Двамата нямаха никакво желание да губят време и се хвърлиха с замени на удари през цялото време. Алексанян заложи на хубави лоу кикове, които редуваше с комбинации с ляв и десен прав в тялото на румънеца . Могос опитваше по-редки офанзиви, очевидно респектиран от визитката на българина, въпреки в средата на рунда да направи и една сполучлива композиция, приключила с ъперкът в главата му.

 Снимки: Студио " Леземанн "

Във втория рунд Алексанян сподели и доста многообразие, вкарвайки летящо коляно в главата на противника си. Румънецът опита да повтори придвижването, само че бе засечен с ляв прав, след което Едуард потегли в офанзива и засипа с точни попадения Могос, вземайки явен превес. Родният първенец продължи да господства и приключи сполучливо частта.

В третия рунд Алексанян показва и по-добра физическа подготовка. Той не спря да нападна, като още веднъж редуваше хубави комбинации с ляво и дясно кроше, както и с кикове, които попадаха непосредствено в тялото и главата на румънеца. Предимството му бе повече от очевидно, а румънецът може да е удовлетворен, че макар всички удари, които понесе, по този начин и не падна на пода в нокдаун.

Убедителна и красива победа за Едуард Алексанян.

SENSHI 8 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с ръководител Шихан Иво Каменов, както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.

Медийни сътрудници на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и осведомителния портал Kyokushin Karate News.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР