Един от най-добрите касоразбивачи в България е бил хванат в

...
Един от най-добрите касоразбивачи в България е бил хванат в
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! По време на кражба пребиха жестоко известен врачански касоразбивач, във ВМА се борят за живота му /снимка/

Един от най-хубавите касоразбивачи в България е бил заловен в крачка и пребит грубо, научи извънредно организация BulNews. В нощта на вторник против сряда трима души, водени от врачанина Христо Христов-Муната атакували фирмена постройка в село Оходен, където имало каса с пари. Там обаче ги чакала засада, при която двама от бандитите съумели да избягат, само че Муната бил хванат. Веднага по-късно той бил грубо пребит и изхвърлен край селото, като в полицията не е подаден сигнал за случая.
Неговите съучастници го закарали по най-бързия метод в Спешното във Враца, където обширен обзор посочил, че той е в извънредно тежко положение и незабавно бил вдигнат с кола за спешна помощ за ВМА. Незабавно е била известена и полицията за докаран мъж в тежко положение. В София лекарите открили, че на Муната са му счупени всичките ребра, таз, една ръка и един крайник. Пробити са му белият и черен дроб и има голям брой порезни рани по цялото тяло.
Веднага е почнала борба за спасяването на известния врачански касоразбивач. По неофициална информация през днешния ден Муната е изпаднал в кома и лекарите са внимателни в прогнозите си за неговото оцеляване.
50-годишният Христо Христов е остарял познайник на полицията, защото от дълги години се занимава с изпразването на каси. Заради тази своя активност той е лежал и в пандиза, само че по този начин и не спря да практикува този поминък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР