Един от най-добрите испански нападатели на новия век Фернандо Торес

...
Един от най-добрите испански нападатели на новия век Фернандо Торес
Коментари Харесай

Торес: Последният ми мач ще е срещу Иниеста и Вия на 23 август

Един от най-хубавите испански нападатели на новия век Фернандо Торес разкри повече детайлности към отказването си от футбола. Само преди дни той изненада света с новината, че счита да постави завършек на кариерата си, а в този момент разкри и по кое време тъкмо ще се случи това.

Сакралната за Хлапето дата ще е 23 август, т.е. след тъкмо два месеца. Тогава неговият Саган Тосу ще се изправи Висел Кобе, в който играят положителните другари на Торес от националния тим на Испания в годините Андрес Иниеста и Давид Вия. Именно това е била и задачата на Ел Ниньо.

"Моят финален мач ще е на 23 август в семейството ни на Висел Кобе. Ще се изправя за последно на терена против моите положителни другари Андрес Иниеста и Давид Вия. Какъв по-велик миг и метод да кажа довиждане на обичаната игра. "

"Просто се вслушах в тялото си. Вече не се любувах на футбола по този начин, както в предишното. Затова желаех да се разделя със спорта с чиста съвест и до момента в който към момента има живец към него от моя страна. Чувствам се горделив от постигнатото през кариерата си, играх за някои от най-великите клубове и завоювах някои от най-големите титли, което ме кара да се усещам щастли
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР