Един от най-добрите играчи на ФИФА в България Станислав WickyBG

...
Един от най-добрите играчи на ФИФА в България Станислав WickyBG
Коментари Харесай

Един от най-добрите играчи на FIFA 19: Радвам, че геймингът се развива! Надявам се на много успехи за България

Един от най-хубавите играчи на ФИФА в България Станислав " WickyBG " Чакъров даде изявление за Sportal.bg . Геймърът приказва за всичко най-интересно от сезона във FIFA 19.

- Здравей, стигна до край на доста сериозен шампионат по FIFA 19 във Франция, само че загуби. Какво не ти доближи, с цел да грабнеш трофея?
- Здравейте! Целта пред мен беше първото място, само че на финала нямах задоволително шанс, откакто получих два " кикоф " гола. Отделно, несъмнено, моят конкурент игра доста мощно.

- Как оценяваш сезона ти в играта до този миг?
- Участвах на два шампионата. В Малта и във Франция. И в двата шампионата приключих на второ място. Мисля, че това е добър резултат, само че не съумях да се класирам за шампионатите на EA.

- През този сезон доста български геймъри направиха изключителни неща в шампионати на EA. Наблюдава ли борбите и това знак ли е, че се развива геймингът в България?
- Да, доста се веселя, че геймингът се развива от ден на ден и повече в България. Надявам се да имаме доста триумфи на международната сцена, освен по ФИФА, а и на всички други игри.

- Какво е мнението за моментното положение за FIFA 19?
- Има много проблеми с геймплея. Всяка година ги е имало, само че в този момент, изключително за професионално равнище, са прекомерно доста. Това го споделят всички професионални играчи. Надявам се, че във FIFA 20 всичко ще е доста по-добре.
- Част си от гейминг тима на Якуб Янкто, който през днешния ден ще излезе против България. Говори ли с него и какво очакваш от конфликта в Прага?
- Така е, Якуб е извънреден човек. Той ме поддържа доста. Говорихме си преди мача. Те са стимулирани единствено и само за победа. Аз считам, че Чехия е любимец. Домакини са и не е инцидентно, че Балъков сподели, че ще е триумф всичко с изключение на загуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР