Един от най-добрите хотели в страната – Arte Spa&Park“ във

...
Един от най-добрите хотели в страната – Arte Spa&Park“ във
Коментари Харесай

Хотел №1 Arte Spa&Park – Велинград с неустоими новогодишни предложения! Възползвайте се още сега

Един от най-хубавите хотели в страната – „ Arte Spa&Park “ във Велинград, който се трансформира в желано място хем за моден, хем за пълностоен отдих на родните звезди, към този момент изкара своите новогодишни оферти, от които е грях да не се възползвате.

В дните към Нова година може да си подарите паметен релакс в планината и да изберете в коя или в кой от красивите двойни стаи или жилища желаете да бъдете. Пакетите включват 3 или 4 нощувки със закуски и вечери, а в случай че водите деца до 12-годишна възраст с вас, за тях настаняването е гратис (цените вижте долу в галерията).

Сумите са пакетни и включват:

 

- Welcome drink – при настаняване, съответния брой нощувки
- Безплатно зареждане на стаята/апартамента с минерална вода – в деня на настаняване
- Закуски на блок маса – богат избор от салати и предястия, топъл и леден бюфет, месни и безмесни деликатеси, десерти
- Празнична Новогодишна вечеря
- Първоянуарски Брънч
- Празнична стратегия и анимация за най-малките посетители
- Интернет, паркинг, курортна такса, застраховки и 9% Данък добавена стойност
- СПА център – потребление на вътрешен минерален басейн с външна зона, детски вътрешен минерален басейн, 2 бр. Джакузита – вътрепни, 1 бр. Джакузи – външно, 3 бр. Външни минерални топила, билкова сауна, финландска сауна, солна стая, инфрачервена сауна, арома парна баня, солна парна баня, басейн Ротонда, терма баня, авантюристичен душове, зона за релакс
- Фитнес зала

 

-> Срещу в допълнение възнаграждение в СПА центъра може да позлвате хидротерапия, Расул/Каландриум, Турска баня Хамам, друг тип разтривки и лечения.

На 30 и 31 декември в празничната стратегия в хотела ще се включат естрадният артист Георги Христов и фолк певицата Емилия , а за положителното въодушевление през втората вечер ще се погрижи огромният артист Краси Радков .

Условията за резервации и анулации също може да погледнете по-долу в галерията, както и детайлности за понижения и доплащания!

Arte Spa&Park Hotel “ Ви пожелава комфортен и прелестен престой!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР