Един от най-добрите френски тенисисти Адриан Манарино обясни накратко за

...
Един от най-добрите френски тенисисти Адриан Манарино обясни накратко за
Коментари Харесай

Строгите мерки в балона в Ню Йорк, разказани от първо лице


Един от най-хубавите френски тенисисти Адриан Манарино изясни в резюме за провокациите на така наречен “балон” в Ню Йорк, в който са сложени в изолираност множеството от участниците в US Open. Някои, като Григор Димитров, Новак Джокович и Виктория Азаренка, са наели къщи във и към града, само че множеството от 128-ме състезатели при мъжете и при дамите живеят в следената среда на два хотела.

“Винаги някой ни съпровожда до стадиона. Нямаме право да се разхождаме, би трябвало да останем в особено посочено място. От шампионата ми осигуриха апартамент, какъвто има всеки от поставените играчи. Трябва да заставам в него, не ми е позволено да отида на балкона на централния корт, да вземем за пример. Трябва да заставам в жилището с маска, а треньорът ми - също.

Не мога да употребявам асансьора, тъй като мога да вляза в контакт с някой състезател. Използвам постоянно стълбите, без значение дали на стадиона или в хотела. Когато се връщам в хотела, би трябвало да влизам през задния вход. Имаме си специфичен транспорт, с цел да не контактуваме с никого.

Не ни е позволено да напущаме стаята, тъй че използваме рум сервиз. Ако си поръчваме храна, някой би трябвало да я остави пред вратата. Ако сме на кортовете, си имаме особено приложение за доставка на храна там”, изясни Манарино.

Някои съответни ограничения не важат за всички играчи, защото доста от тях гледат мачовете на централния корт от въпросните балкони. Към Манарино има по-специално отношение поради обстоятелството, че е бил контактен с Беноа Пер, който е първият с позитивен тест - за тези като него има спомагателен протокол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР