Един от най-добрите филми за детството е избран за финалната

...
Един от най-добрите филми за детството е избран за финалната
Коментари Харесай

В Бургас представят великолепния филм за детството „Проектът Флорида“ 

Един от най-хубавите филми за детството е определен за финалната прожекция от програмата на „ Артхаус Бургас – Кино за младите ”.

Интересната самодейност, която се финансира по фонд „ Култура ” на Община Бургас си сложи за цел да показа шест качествени европейски кино лентата с съпътстващи ги тематични лекции, всички с вход свободен.

Началото на последното събитие е оповестено за 12 ноември от 17.00 часа в Експо център „ Флора ” в Морската градина. Веднага след края на кино лентата, от 19.00 часа стартира полемиката с преподавател Слави Георгиев.

„ Проектът „ Флорида “ споделя за живота на шестгодишната Мууни и младата й майка Хейли – татуирана бунтарка, която отглежда щерка си ден за ден в евтиния хотел „ The Magic Castle “, менажиран от Боби (Уилям Дефо) в покрайнините на Орландо, близо до Дисниленд.

Бедността и неналичието на сигурност не пречупват Мууни и Хейли, които умеят да се забавляват там, където са и с това, което имат. Жизнерадостната Мууни и нейните другари с лекост трансформират всеки собствен ден в празник. Следобеди, изпълнени с пакости, филии със сладко край езерото, сладоледи под слънцето, танци в дъжда и храбро проучване на непознати места….
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР