Един от най-добрите диджеи в света Fedde Le Grand и

...
Един от най-добрите диджеи в света Fedde Le Grand и
Коментари Харесай

Fedde Le Grand затваря НДК за Коледно шоу

Един от най-хубавите диджеи в света Fedde Le Grand и най-хубавият клуб за електронна музика у нас YALTA CLUB сплотяват напъните си, с цел да основат извънредно шоу в една от най-емблематичните здания у нас – Национален замък на културата.
Виновникът за хитовия сингъл Put Your Hands Up For Detroit ще се качи на особено построена сцена в Мраморно предверие на НДК на 22 декември за едно неповторимо коледно издание на SOLAR.
„ От YALTA CLUB постоянно съумяват да ме изненадат с ексцентричните си хрумвания и местоположения за празненства. Изпратиха ми фотоси на вашия замък на културата и когато попитах дали залите са подобаващи, те дадоха отговор – „ Партито няма да е в зала. Имаме забавна идея за централното предверие. “ – Веднага се съгласих да го създадем дружно. Очаквайте доста изненади през цялата нощ, тъй като пристигам с другари, с цел да отпразнуваме дружно края на една прелестна година! “, съобщи Fedde Le Grand.

Безспорен пионер на електрониката, той е считан за една от най-определящите фигури в света на хаус музиката. В последното десетилетие Fedde е един от топ 30 на най-влиятелните диджеи съгласно влиятелната ранглиста на DJ Mag Top 100. Награден е с безчет награди, а плановете му включват ремикси за звезди като Coldplay, Madonna, will.i.am, Robbie Williams, Moby, Fatboy Slim и доста други.
Когато става въпрос за соловите планове на Fedde, Put Your Hands Up For Detroit притегля вниманието на целия свят, само че части като The Creeps, Let Me Think About It, 3 Minutes To Explain, Back & Forth, Control Room и Sparks (Turn Off Your Mind) удостоверяват, че той е един от най-разнообразните актьори на денс сцената. През 2018 година, холандецът не стопира да твори, добавяйки части като Scream Out Loud, You Lift Me Up, Flex и Monsta към впечатляващото си обобщение.
SOLAR Christmas е едно от най-чаканите събития на YALTA CLUB, а през годините на сцената му са били имена, като Maceo Plex, Armin Van Buuren, Mark Knight, Victor Calderone и доста други митове на електронната сцена.
Поради естеството на определената локация, билетите са лимитирано количество. Може да ги намерите от този петък 23.11.2018 в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цена от 50 лв..
Повече детайлности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР