Един от най-добрите баскетболисти в Европа в момента и двукратен

...
Един от най-добрите баскетболисти в Европа в момента и двукратен
Коментари Харесай

Александър Везенков и Георги Глушков се включват в благотворителен търг

Един от най-хубавите баскетболисти в Европа сега и повторен MVP в Евролигата през този сезон Александър Везенков и президентът на БФ Баскетбол и единствен българин, играл в НБА досега, Георги Глушков са измежду звездните спортисти, които се включиха в благотворителния търг на Фондация Рестарт.

Целта на онлайн самодейността е набиране на средства за основаването на състезателен център за възобновяване на хора с онкологични болести.

Феновете на спорта ще могат да наддават за екип на българския народен тим с подпис на Везенков, а също и за формалната топка, с която Сашо и съотборниците му от националния тим играха в последните мачове от квалификациите за Евробаскет 2025 през лятото.



Президентът на родната баскетболна федерация Георги Глушков пък взе участие в търга също с топка, подписано от него.

Сред артефактите има включени и продукти от сферата на изкуството и културата, дарени в името на идеята.

Търгът ще продължи до 23.59 часа на 23 ноември 2022 година (сряда), като наддаването се реализира посредством коментар под фотографията на съответния продукт. Анонимно наддаване е разрешено посредством персонално известие до страницата на фондация " РеСтарт ", което ще бъде оповестено като коментар от името на фондацията.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР