Един от най-добрите български щангисти Карлос Насар е направил пълни

...
Един от най-добрите български щангисти Карлос Насар е направил пълни
Коментари Харесай

Наш световен шампион направи ужасяващо признание

Един от най-хубавите български щангисти Карлос Насар е направил цялостни признания, че е карал под въздействието на алкохол и опиати, оповестява bTV. Делото, планувано за 18 октомври, е отсрочено за след месец.

На 28 юли " Сега " съобки, че в Слънчев бряг Световният първенец от Ташкент 2021 е спрян за инспекция след приложимост на алкохол и опиати и е оказал опозиция при задържането си. Тогава щангистът отхвърли да е бил задържан, само че след това той е признал за нарушаването.

Наказание от 1 до 3 години отнемане от независимост и санкция от 500 до 1200 лв. грозеше Насар след случая. 3 месеца по-късно обаче щангистът направи цялостни признания и е подготвен на съглашение с прокуратурата. В този случай присъдата му се чака да бъде условна. Делото за 18-годишния състезател е отсрочено за ноември, защото той не се е явил в съда. Причината да не участва е травма в кръста.

На щангистите следва Световно състезание, което стартира на 5 декември в Колумбия. Името на Насар към този момент попада в листата със поръчки, само че към днешна дата той не тренира с националния тим. Насар е един от най-силните млади щангисти в света в последните години, като е спряган за сигурен медалист на Олимпийските игри в Париж през 2024, като не е ясно по какъв начин този случай ще се отрази на спортната му кариера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР