Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов остана гневен след

...
Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов остана гневен след
Коментари Харесай

Антъни Иванов и майката на Карлос Насар изригнаха срещу Спортист на годината

Един от най-хубавите български плувци Антъни Иванов остана ядосан след церемонията по връчването на премиите от анкетата Спортист на годината на България.

Той се възпротиви на избора на някои публицисти и изрази своето противоречие с мястото в класирането на някои спортисти.

" Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нургюл 6-та зад триумфи при юношите е пъклен смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за " Треньор на годината " е, меко казано, смешно - още повече по-късно, което се случи на Европейското състезание ", написа Антъни Иванов в собствен ядосан пост във Фесйбук.

Неговата реакция идва, откакто Петър Мицин стана състезател №3 на България, а неговият ментор Николай Вакареев бе определен за " Треньор на България " за 2023 година.

" ПРЕСТАНЕТЕ ДА БУТАТЕ ХОРАТА, КОИТО СА УДОБНИ, ИЗЛАГАТЕ съдебна експертиза!!!

Най-интересното е за какво, като избираш треньора, не избираш и състезателя?

Значи 2021 година

Два пъти четвърти на Екологичен потенциал, шести на СП плюс три полуфинала (два на Екологичен потенциал и един на СП) не бяха задоволителни за 10-ката, а в този момент трофеи при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са третото място и един подправен " международен връх "?

Това не е ли двоен стандарт? Ще ви ги подсещам тези неща доста скоро и ще задавам тези въпроси обществено доста скоро.

После не се сърдете като ви споделям, че всичко това е един огромен ЦИРК и ще го видите доста скоро, само че недейте да пренебрегвате триумфите на хората като Карлос и Нургюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата, драги публицисти! ".

Антъни Иванов е осъден за две години след серия кавги с пропуснат допинг тест и медийни изяви против федерацията, само че такава офанзива против сътрудник се случва за първи път.

Сестри Стоеви, които завоюваха купата на Европейските игри в бадминтона, запитаха риторично, също във Facebook: " Може би пиарът на някои спортисти е по-голям от действителността и оценяването по резултати? "

Майката на Карлос Насар, останал пети, не пропусна да се впише в хора на недоволните.

" Може би, в случай че се съгласи да подвига за друга страна, тогава ще го създадат състезател на годината в България, тъй като целия свят приказва че е феномен! ", написа тя в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР