Един от най-добрите български ММА бойци - Деян Топалски, разкри

...
Един от най-добрите български ММА бойци - Деян Топалски, разкри
Коментари Харесай

Известен ММА боец разкри любопитни подробности за масовото меле между фенове на ЦСКА и Локо Пд

Един от най-хубавите български ММА бойци - Деян Топалски, разкри пред Sportal.bg любопитни детайлности от мелето, което си спретнаха почитатели на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) по време на отминалата галавечер Fuerte En El Ring. Топалски съобщи, че е почитател на “червените”, само че все пак признава, че поради провокация от последовател на ЦСКА се е заформила неприятната преживелица. Боецът добави още, че водачът на " Енимълс " Иван - Кюстендилеца, се е опитал да спре багра, като е усмирявал своите подопечни. Топалски счита, че виновниците би трябвало да си понесат следствията.
“Очевидно би трябвало да внесем малко изясненост по отминалата галавечер Fuerte En El Ring, защото прочетох и чух какви ли не истории от знайни и незнайни, участвали и не участвали хора. Има най-малко 10 разнообразни версии за случилото се от хора, които очевидно единствено са гледали клипчета по интернет и незабавно сътвориха приказки. Казвам това, което следва, като човек бил там на първите редове и видял с очите си от 5 метра разстояние цялата обстановка.

И отново преди да стартира, желая да направя уточнението, че въпреки да съм последовател на ЦСКА, не съм бил в никакъв случай част от агитката и не познавам момчетата, които бяха там. На стадиона постоянно съм сядал в бранш “А” и не числя се към никоя секта.

Всъщност би трябвало да призная, че провокацията, която породи цялата нервност, беше направена от почитател на ЦСКА. Недоволен от съдийското решение на боксовата среща сред представител на агитката на ЦСКА и тази на Локомотив, оглупял почитател хвърли стол по кръга, което възпламени искрата на пожара. И тук, за мен, виновността е напълно в органите на реда и защитата на гала-вечерта.

Първо, цялата полиция - не повече от 10 индивида, беше ситуирана пред агитката на Локомотив, очевидно подозирайки, че те ще бъдат агресорите като домакини. Пред агитката на ЦСКА нямаше нито един служител на реда, а единствено човек от охранителната компания, който беше беззащитен да спре масата от 30-40 почитатели. И тук уредници, аудитория и полиция би трябвало да благодарят на един човек, който самичък съумя да изкара цялата агитка на ЦСКА отвън залата и да ги спре да се сбият с “Лаута Арми”. Станах очевидец по какъв начин тарторът на “Енимълс” Иван - Кюстендилеца гонеше личните си подопечни както овчарско куче гони овцете отделили се от стадото, с цел да ги вкара в ред.
Моето състояние беше директно до агитката на ЦСКА, не в нея, а напълно близо, и видях това доста добре. Ако не се беше намесил Иван и при неналичието на служители на реда при агитката на ЦСКА, не ми се мисли какво щеше да се случи в залата.

Моята жена, както и няколко други девойки, татко с двете си невръстни деца и млади момчета, бяха безусловно на метри от мен, в капан сред двете агитки, и най-страшното беше, че безусловно сред нас паднаха няколко бомби хвърлени от последователи на Локомотив. Чудо е, че никой не пострада съществено. Ако ме питате по какъв начин знам, че бомбите са пристигнали от агитката на Локомотив – ами ние бяхме тъкмо до агитката на ЦСКА. Няма логичност те да хвърлят бомби сред тях си! Да не приказваме, че видях с очите се последовател на Локо да изтрелва нещо като заря, която профуча сред нас.

Така се случиха нещата в действителност, разказани от човек вътре в събитията. Кой, каквото и да приказва, аз знам какво видях и стоя зад думите си на 100%.

Иначе тази просташка изцепка опорочи една чудесна церемония вечер и я прекъсна тъкмо преди кулминационната точка и най-интересните срещи. Не ми се мисли какво е разочарованието на бойците, които не се качиха на кръга, на уредниците и на феновете, които не съумяха да видят някой от най-хубавите български бойци на кръга.

Виновниците би трябвало да бъдат осъдени и в случай че не от закона, който все е „ безпомощен “, то моля агитката сама да накаже виновника. Самоконтролът е първата стъпка към запазване на реда и живота. Щяхте да го знаете, в случай че бяхте упражнявали бойни изкуства! ", съобщи Топалски пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР