Един от най-добрите български кикбоксьори Даниел Илиев очаква с нетърпение

...
Един от най-добрите български кикбоксьори Даниел Илиев очаква с нетърпение
Коментари Харесай

Даниел Илиев се завръща на ринга през есента

Един от най-хубавите български кикбоксьори Даниел Илиев чака с неспокойствие завръщането си на кръга. Очаква се това да се случи през есента пред родна аудитория.

Вече втори месец любимецът на публиката е отвън залата, с лекарска възбрана за тренировки поради тежка травма. При рухване от АТВ той получава разтърсване и кръвоизлив в мозъка.

" Аз съм мощен темперамент и съм сигурен, че ще се завърна мощен и с победа, с цел да развеселявам българската аудитория. Благодаря на уредниците, че се съобразиха с мен и с моето положение. ", разяснява Илиев, който през днешния ден се срещна с българските медии.

Именно поради него, от полската компания, която стои зад организирането на интернационалната бойна церемония European Fight Masters 2, са отсрочили провеждането на събитието у нас за 11 септември. Галата ще се организира в " Арена Армеец ", а първата конференция бе през днешния ден в София.

Завръщане с победа на родна земя е окуражен да направи и Георги Валентинов: " Ще дам всичко от себе си, с цел да направя фамилията и приятелите си щастливи, както и всички почитатели, които дойдат да ни поддържат на 11 септември. "

Бойната церемония е в развой на подготовка, макар че до началото ѝ остават три месеца. Организаторите от European Fight Masters дават обещание още изненади и огромни имена за българската аудитория.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР