Един от най-добрите български атлети в бяганията на средни и

...
Един от най-добрите български атлети в бяганията на средни и
Коментари Харесай

Митко Ценов завърши втори на 1500 метра в Истанбул

Един от най-хубавите български спортисти в бяганията на междинни и дълги дистанции Митко Ценов от "Атлет " /Мездра/ направи своя първи старт за годината.
На интернационалния шампионат в зала в Истанбул, Турция, Митко взе участие на 1500 м. В конкуренцията на водещите представители на домакините на тази отдалеченост 24-годишният ученик на треньора Йоло Николов финишира втори с време 3:53.83.
Преди Митко приключи единствено Левент Атес от Измир, който спря хронометъра на 3:51.10. Трети се подреди неговият съотечественик Бурак Йоздемир с достижение 4:04.82.
„ Бягах отмерено по цялата отдалеченост, само че към момента нямам сили да подвигна темпото най-после, цялото тичане ми идва единствено на темп ", показа след първи си старт през сезона Ценов. "Не съм добре разбяган. А и това ми беше едвам трето влизане в зала. Надявам се в София нещата да се получат "”
Следващият старт на Митко на 1500 м ще бъде след две седмици, на 27-28 януари, на Националния шампионат в зала под 20 година (юноши старша възраст), където той ще бяга отвън класирането.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР