Един от най-добрите анализатори на НБА Кърк Голдсбери показа кои

...
Един от най-добрите анализатори на НБА Кърк Голдсбери показа кои
Коментари Харесай

Вижте кои са най-добрите и най-лошите стрелци по зони в НБА

Един от най-хубавите анализатори на НБА Кърк Голдсбери сподели кои са най-силните и най-слабите стрелци от всяка зона на паркета. Ето ги и тях:

Лидер по маркирани стрелби в подкошето е звездата на Милуоки Янис Адетокумбо с 480 коша. Центърът на Ню Йорк Никс Мичъл Робинсън пък държи най-високия % маркирани стрелби в тази зона - цели 74%. Най-ниският % в подкошието е за гарда на Шарлът Девонте' Греъм, който бележи единствено 40.9% от опитите си за пробиви.

Тежкото крило на Сан Антонио ЛаМаркъс Олдридж е нанизал най-вече стрелби от приблизително разстояние отляво на коша с 53, като държи и най-високия % от тази позиция. Най-ниският % маркирани стрелби е за звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс, който вкарва едвам 30.5% отляво.

От приблизително разстояние на 45 градуса отляво водач е гардът на Хюстън Ръсел Уестбрук с 42 вкарани изстрела, а най-постоянен е плеймейкърът на Оклахома Крис Пол с цели 56.4%. Рики Рубио от Финикс е индивидът с най-слаба пукотевица от тази позиция - 31.6%.

Денис Шрьодер от Оклахома е вкарал 54 стрелби от приблизително разстояние централно на коша. Машината от ЛА Клипърс Кауай Ленърд води по % с 56.4% от тази позиция. Лошата статистика отива при водача на Филаделфия Джоел Ембийд, който отбелязва едвам 30.4% от централната позиция.

Крис Пол диктува играта на 45 градуса отдясно с 54 вкарани стрелби. Гардът на Портланд Си Джей МакКълъм е най-хубав от тази зона с 56.6%. Съотборникът му Кармело Антъни пък е с най-слабия % - 29.6%.

Все отново Мело си има и обичана позиция. Отдясно на коша Антъни е отбелязал 40 стрелби, а Крис Мидълтън от Милуоки държи най-високия % - 58.2%. Изненадващото е, че оформилият се като един от най-хубавите стрелци в лигата Девин Букър от Финикс е с най-ниският % от тази зона - 37%.

Местим се на тройката от 0 градуса. Пи Джей Тъкър от Хюстън е водач в стрелбите от лявата страна на коша с 42. Най-високият % принадлежи на играча на Детройт Ленгстън Гелуей, който намира задачата в 62.1% от стрелбите си. Ториън Принс от Бруклин пропуща най-вече - 27.7%.

Гардът на Сакраменто Бъди Хийлд е нанизал 82 стрелби от 45 градуса отляво. Лидер в тази зона е играчът на Индиана Дъг МакДермът с 54.6%. Най-лошият % принадлежи на Ръсел Уестбрук, който е с трагичните 18.6%.

Съотборникът на Ръс Джеймс Хардън без изненада бележи 121 тройки от централна позиция. Данило Галинари от Оклахома стреля най-голям % - 50.7%, а най-ниският е на Джулиъс Рандъл от Ню Йорк с едвам 14.1%.

Джеймс Хардън бележи най-вече и от 45 градуса отдясно с 88 сполучливи изстрела. Айзея Томас държи най-високия % с 49.2%, а финландското крило на Чикаго Булс Лаури Марканен нанизва едвам 17.9% от опитите си.

Боян Богданович от Юта е първи по нанизани тройки от нулата отдясно с 44. Гардът на Далас Тим Хардауей-младши стреля 52.2%, а най-лошо се показва Джей Краудър от Маями с 28.9%.

Деймиън Лилард от Портланд поразява 42.9% от опитите си в дистанцията сред линията за три и централната линия - дълбоките тройки. Трей Йънг държи най-лошия % с 20%.

Колаж: https://fadeawayworld.net/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР