Един от най-дългогодишните водещи в ефира на bTV, ветеранът Юксел

...
Един от най-дългогодишните водещи в ефира на bTV, ветеранът Юксел
Коментари Харесай

Драмите в живота на Юксел Кадриев: Неврохирург едва спасява живота му! Водещият преживява тежък развод, а любимата му жена умира от рак

Един от най-дългогодишните водещи в ефира на bTV, ветеранът Юксел Кадриев, посреща 51-вия си рожден ден (27 март) с музика и нова ария.

Освен това той потвърди, че е необятно скроен и не дава ухо на упоритите клюки по негов адрес. Наскоро се  появи мълвата, че журналистът е недолюбван от новото управление на медията и те възнамеряват да го намалят в кореспондент. Подобни злостни злословия обаче напълно не смутиха новинаря.

Той реши да отговори на всички злобари с кавър на своя обичана ария. Само преди 3 месеца, по случай рождения ден на bTV Новините, емблематичният водещ бе отличен със специфична премия от сътрудниците си за повсеместен принос.

Юки, както го назовават околните му, от известно време развива своя музикален гений с уроци по пеене и пиано. След като предходната година осъществяването му на Let it snow взриви обществените мрежи и получи съвсем половин милион гледания, в този момент е направил кавър на песента на Роби Уилямс Angels.

Голяма персонална драма водещият изживява след гибелта на обичаната му жена – Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка. Красивата варненка умря през 2018 година, откакто не съумя да се пребори с подлия рак. Две години след нейната гибел Юксел пазеше безусловно безмълвие и не откри сили да изкаже тъгата от загубата си обществено. След години обаче в навечерието на нейния рожден ден Кадриев разгласява откровена изповед, отдадена на обичаната му.

Преди да пресекат пътищата си с варненката Диди, а след това заболяването й да му я отнеме, новинарят претърпя и друго отчаяние – с някогашната му брачна половинка Бонка и майка на единствената му щерка Габриела (сега тя е студентка в НБУ) минаха през тежък бракоразвод и много разправии.

51-годишният Юксел, за разлика от някогашната си брачна половинка, е загадъчен в персоналния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майска си и щерка си. Наскоро към жилището му гръмна скандал.

Оказа се, че в продължение на 12 години Кадриев е живял в общинско жилище, за което заплаща 100 лв. месечен наем. Заплатата му в Би Ти Ви е 75 000 лв. годишно. Общината заведе дело против него, което той загуби.

През годините ориста сервира на Юксел и други житейски уроци. Като интервенцията, която претърпява. Известният неврохирург Васил Каракостов избавя живота му. През 2012 година журналистът е опериран незабавно от дискова херния.

В рамките на един месец го отварят три пъти. По време на двата месеца престой в болничното заведение, Юксел е неподвижен. До интервенцията си стига, откакто пет години по-рано получава тежка контузия от претоварване с фитнес  уреди.

Кадриев е в невъзможност в дословния смисъл. Но професорът идвал всеки ден и те си приказват по час-два. Точно тези диалози осмислят деня му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР