Един от най-често срещаните проблеми при дамите е, че с

...
Един от най-често срещаните проблеми при дамите е, че с
Коментари Харесай

Ако правите това, косата ви НИКОГА няма да побелее

Един от най-често срещаните проблеми при дамите е, че с напредването на възрастта, косата им стартира да побелява. Когато обаче появяването на първите бели косми е реалност в по-ранна възраст, нежните създания изпитват тревога и безпокойствие.
Побеляването на косата е законосъобразен и натурален развой. С времето производството на пигмента се приключва и това води до белите кичури, напомнящи ни за старостта.

Днес ще споделим с вас за няколко естествени средства, които ще забавят доста процеса по побеляване. Сигурни сме, че нежните създания няма да губят и минута време и незабавно ще ги тестват. Затова дано не ви държим повече в невидение.
Средствата, които забавят побеляването на косата:
• Индийско цариградско грозде
 Защо с годините косата побелява? Защо с годините косата побелява?
Телата ни непрестанно се трансформират и с течение на времето кожата и косата също се трансформират. Нека се спрем на последното. С придвижване н...
Индийското цариградско грозде потвърдено забавя процеса на стареене на косата. Нужно е да сварите няколко късчета в кокосово масло. Трябва да се получи мрачно на цвят масло. Оставете го за няколко часа да престои и по-късно не забравяйте да добавите една от главните съставки, а точно масло от евкалипт.
Тази примес е добре да се съхранява в железен съд за едно денонощие. На идващия ден към нея прибавете лимонен сок, извара и едно яйце. Започнете да масажирате скалпа и косата с тази примес. Тя способства за възвръщане на естествения цвят на косата.
Правете процедурата един път в седмицата и след малко време ще забележите забележителна смяна и доста по-наситен цвят на косата си.

• Мед с джинджифил
 Откриха връзка сред имунната система и побеляването на косата Откриха връзка сред имунната система и побеляването на косата
Американски учени откриха връзка сред гените, отговарящи за цвета на косата, и гените, контролиращи имунната система на организма. Р...
Малцина от вас знаят, само че сместа от мед с настърган джинджифил не се употребява единствено като превантивно средство против настинки, само че и против побеляване на косата.
Приемайте по една супена лъжица всяка заран и ще забавите стопирането на производството на пигмента. Косата ви ще бъде с кондензиран цвят за дълго време, без значение от възрастта ви.
• Черен пипер с извара
Звучи удивително, само че работи мигновено. Нужно е да смесите един грам черен пипер с половин чаша извара. С получената примес масажирайте косата и забавете побеляването й. Тази процедура е добре да се прави един път в седмицата.
Възползвайте се от информацията, която споделихме с вас и не позволявайте на белите коси да рефлектират върху самочувствието ви. Бъдете неотразими на 40, 50 и 60 години!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР