Един от най-чаканите футболни двубой през 2022 година се задава

...
Един от най-чаканите футболни двубой през 2022 година се задава
Коментари Харесай

Кой е фаворит за трофея в Шампионската лига според Sesame?

Един от най-чаканите футболни дуел през 2022 година се задава на хоризонта. Този път огромният мач е на 28 май във Франция, а до борбата за най-ценното клубно отличие доближиха Реал Мадрид и Ливърпул. Истинска футболна класика, на която отдели особено място с близо 100 варианти за залог на срещата. За да се възползвате от тяхq би трябвало единствено да имате регистрация в онлайн платформата и да имате пари по сметката.

 

Ливърпул отива на петия си мач за купата в новия век и общо десети в историята. Реал ще е на край също за пети път през актуалното столетие, а общо - за 17-и. Само още един клуб в Европа има пет участия на най-важния дуел в клубния футбол от старта на 21-ви век - Байерн.

 

Повтаря се финалът от 2018 година

 

Двата тима ще се изправят още веднъж в спор за най-авторитетния трофей в международния клубен футбол след 4 години. През 2018-а в Киев Кралският клуб победи с 3:1. Англичаните наподобяват като любимци за купата, като възможностите им са оценени на 1.60, до момента в който тези на испанския отбор -2.20. Интересното е, че Реал бе новобранец във всеки конфликт от елиминациите дотук. Бе апетитен за подобен преди дуелите с ПСЖ на осминафинал, с Челси на четвъртфинал и Манчестър Сити на полуфиналите. Ливърпул пък бе любимец и преди да отстрани Интер, и преди да го стори с Бенфика, както и преди полуфиналните дуели с Виляреал. Преди началото на сезона Манчестър Сити бе огромният любимец на Sesame , Ливърпул идваше след него, след това се нареждаха Челси и ПСЖ, а Байерн и Реал имаха равни шансове след тях.

 

Сега силите наподобяват изравнени. Затова коефициент от близо 3.30 да има продължения в мача, или 5.50 финалът да се реши след осъществяване на дузпи, не са за занемаряване. В 12-те си мача по пътя към финала Ливърпул реализира единствено една загуба - тази на реванша против Интер на “Анфийлд ”, като преди този момент завоюваха извънредно сложна група с Атлетико, Милан и Порто без да изгубят нито една точка. Интер беше единственият тим, който да ги затрудни преди този момент да направи и Виляреал през първото полувреме на реванша в Испания. Ливърпул ще преследва седмата си купа в шампионата, а при успех ще изравни Милан на второто място във безконечната ранглиста. Реал трябваше да прави епични обрати през този сезон - против, против ПСЖ и Челси, само че потвърди, че е подготвен за 14-та купа от шампионата.

 

Очаква ли ни голов театър в Париж?

 

В три от последните четири мача на Ливърпул в шампионата имаше над 3,5 гола. Също над 3,5 гола имаше и в последните четири срещи на Реал. Сега Sesame прави оценка възможностите за голове и двете на порти с 1.60, а ставката над 3,5 гола в мача ще ви донесе 2.66. Мадридският гранд записва четири загуби през този сезон в Шампионска лига и значително достигането на край дължи на Карим Бензема, който вкара 15 попадения в шампионата. Трябват му още две, с цел да изравни върха на Кристиано Роналдо от 17 в границите на един сезон в Шампионската лига. Рекордно доста варианти пък за финала пък може да откриете в графата, която sesame предлага за - Комбинации. Там ще видите купища разнообразни разновидности и коефициенти, като да вземем за пример победа за Ливърпул и над 2,5 гола в мача за 3.00, или пък Равенство в постоянното време и под 3,5 гола за 4.75. Рефер на дуела ще е Клеман Тюрпен. През този сезон той демонстрира приблизително по 3,5 жълти и 0,30 червени картони на мач. 39-годишният французин бе забъркан и в последния край сред Реал и Ливърпул, като по време на срещата в Киев през 2018-а, той бе четвърти рефер.

 

Sesame несъмнено впечатлява с многото варианти, които предлага към най-голямата среща в Шампионската лига този сезон. Можете да творите и чрез Създай
залог, или да се възползвате от останалите препоръчани коефициенти.

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР