Един от най-чаканите ексклузиви за PS4, Days Gone ще излезе

...
Един от най-чаканите ексклузиви за PS4, Days Gone ще излезе
Коментари Харесай

Days Gone ще излезе следващата година

Един от най-чаканите ексклузиви за PS4, Days Gone ще излезе през 2018. Това стана ясно след изявление на Шухей Йошида, изпълнителен шеф на Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios по време на Playstation Experience 2017. Пълен запис на откриващата гала на PSX 2017 може да гледате по-долу (стартира от към 00:31). Заслужава си.

Играта ще предложи голям открит свят, който ще може да обхождате свободно на мотора си. Ще може да влизате във всяка една постройка и да вземате предмети от стаите в тях. Друго достолепие на Days Gone ще е опцията да подхождате и завършвате задачите си по собствен метод, с цялостна независимост, с цел да се насладите на жесток сендбокс екшън. Акцент се слага и над разнообразието от врагове, които ще срещне основния воин, Дякона, което ще се добавя от една изключителна сурова природа.

Събитията в Days Gone ще се развиват на фона на красивия американски северозапад, две години, откакто апокалипсис е трансформирал света до неразбираемост. В тази конюнктура, на вас ще ви се наложи да оцелявате и отблъсквате десетки врагове от друг тип, преодолявайки компликациите в опит да спасите ваш другар и самия себе си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР