Един от най-богатите родни политици - Рамадан Аталай, дирижира гладната

...
Един от най-богатите родни политици - Рамадан Аталай, дирижира гладната
Коментари Харесай

Милионерът Аталай дирижира гладната стачка на жената на Джейхан Ибрямов

Един от най-богатите родни политици - Рамадан Аталай, дирижира " гладната стачка ", която разгласи брачната половинка на арестувания за рушвет Джейхан Ибрямов пред постройката на някогашния партиен дом в София, оповестява " Блиц ". Аталай, чийто наследник Равин има десетки компании с колосални обороти в размер на милиони левове, минава за един от доверениците на Ахмед Доган.

 
Години наред Аталай беше началник на енергийната комисия в Народното събрание, до момента в който неговият наследник откриваше компания след компания със подобен предмет на активност. Почти 30 години Рамадан се е сраснал с Народното събрание и непроменяемо е народен представител. В това време банковите сметки на семейството му набъбват със скоростта на светлината, добавя " Блиц ".

Откакто беше изгонен от парламентарната група на Движение за права и свободи, Аталай обикаля като свободен електрод и взе участие в разнообразни мероприятия в услуга на Доган. Сега евентуално Сокола го е изпратил да обслужва някогашната си секретарка Биршен, която твърди, че ще гладува, до момента в който не освободят нейния мъж от ареста, написа още " Блиц ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР