Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500

...
Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500
Коментари Харесай

Петролният магнат Митко Събев се ожени. Сроди с милионер от кръга на Путин

Един от най-богатите българи с хипотетични активи за над 500 млн. лв. – 61-годишния Митко Събев, е на меден месец с чисто новата си младоженка. Петролният магнат сподели заветното „ ДА “ на изискана гала в Арапя на 23 юни, написа narod.bg.

Щастливата булка е 33-годишната Дарина Валеева, която сподели пръстен с диаманти за 5-цифрена сума в щатски долари.

Доста по-младата от жениха хубавица е по-голямата от двете доведени дъщери на дългогодишния варненски кмет Кирил Йорданов. За татко й пък се знае, че е един от най-приближените хора до президента на Русия – Владимир Путин.
Митко Събев стартира бизнеса си с компанията „ Феста “, която и все още е притежател на варненския делфинариум, дружно с тогавашната си брачната половинка – банкерката Петя Славова. Спонсор им е милионерът от латвийски генезис Денис Ершов.
Митко и Петя от дълго време са разграничени, само че имат общ бизнес. В момента магнатът е един от тримата най-големи играчи на петролния пазар. Има 4 деца.

Дарина Валеева е родена в Москва, само че от дете живее във Варна. Майка й – впечатляващата Елена, стана трета брачна половинка на кмета Кирил Йорданов. Освен двете си дъщери от първия брак, Елена и Кирил имат общ наследник. Първият й мъж е знаков съветски предприемач, който се сочи за извънредно непосредствен до Путин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР