Един от най-близките съветници на президента Еманюел Макрон обяви оставката

...
Един от най-близките съветници на президента Еманюел Макрон обяви оставката
Коментари Харесай

Близък съветник на Макрон подаде оставка

Един от най-близките съветници на президента Еманюел Макрон разгласи оставката си, продължавайки разтърсването на вътрешния кабинет на френския водач, който се пробва да си върне изгубената известност.
Исмаел Емелиен, 31-годишен експерт по връзки, който е проектант на кандидатурата на Макрон за президент, съобщи в понеделник, че напуща, с цел да написа книга за лявоцентристката политика, съобщи БГНЕС.
Той напуща Елисейския замък след различен основен поддръжник на Макрон, създателят на речи и медиен консултант Силван Форт, след отблъскващ шестмесечен интервал за Макрон, белязан от кавги, митинги и намаляване на рейтинга му.
Емелиен изясни,че решението му да напише книга значи, че би трябвало да се отдръпна от позицията си в близкия кръг към президента:
" Всяка друга интерпретация на моето отдръпване - и ще има и други - ще бъде неправилна ", добави той.
Емелиен построи репутацията на един от най-талантливите политически тактици в Париж, който работи зад кулисите, давайки препоръки по какъв начин да се пазят определени политики и по какъв начин да се противодейства на съперниците.
" Исмаел е човек, който е доста зает с борбата за хрумвания. Той желае да води тази битка извън по друг метод, това е значима битка, " сподели представителят на държавното управление Бенжамен Гриво за телевизия " Франс 2 ", добавяйки, че това е " персонално " решение ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР