Един от най-близките пропагандатори на Кремъл – Николай Вавилов, заяви

...
Един от най-близките пропагандатори на Кремъл – Николай Вавилов, заяви
Коментари Харесай

Пропагандатор: До 20 години всички балкански държави ще искат да се присъединят към Русия

Един от най-близките пропагандатори на Кремъл – Николай Вавилов, съобщи в предаване на Владимир Соловьов по съветската държавна телевизия " Россия 1 ", че до 20 години в Европа ще се обособи 200-милионна рускоговоряща общественост си.

Професията на Вавилов е синолог - експерт по китайски език и просвета. Ето и акценти от неговото присъединяване:

" Русия триумфално се бори против най-малко 1 милиард души от западния свят. И в течението на тази година западният свят не съумя да се опълчи на Русия. Нашата стопанска система се преструктурира. Реално това е успех на Русия. Нашата стопанска система се преструктурира. Реално това е успех на Русия "

" Украинският акцент е част от съветския език. Няма такова нещо " украински език ". Има единствено " украински акцент ".

" В Европа, която има население от 500 милиона души, може да се появи рускоговоряща общественост от 200 милиона души, която приказва един език и която може умерено да предяви права за Балканите, Полша и други. "

" Германците са 80 милиона - с турци, араби, пакистанци. Англичаните са 60 милиона - с пакистанци и други. Затова в Източна Европа ще се появи хегемон. Виждаме, че Западът не може да направи нищо "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР