Един от най-близките приятели на Михаел Шумахер - Роже Беноа,

...
Един от най-близките приятели на Михаел Шумахер - Роже Беноа,
Коментари Харесай

Един от най-близките приятели на Михаел Шумахер: Състоянието на Шумахер е безнадеждно

Един от най-близките другари на Михаел Шумахер - Роже Беноа, даде изявление за швейцарското издание „ Блик “, в което приказва за връзките си със седемкратния международен първенец във Формула 1.

Бившият швейцарски публицист разкрива по какъв начин дружно с Шуми са пушели пури и са играели табла. Беноа е един от доближените до фамилията на германеца, който има право да го посещава. Именно по тази причина беше запитан за положението на именития играч и отговорът му беше безнадежден за всички почитатели на Михаел Шумахер.

" На въпроса за настоящото положение на Михаел има единствено един вероятен отговор и той беше даден от неговия наследник Мик през 2022 година: „ Бих да всичко, с цел да мога да поговоря с татко си “. Това изречение споделя всичко за ситуацията, в което Шуми се намира към този момент 3500 дни. Това е обезсърчителен случай “, съобщи Беноа.

На 29 декември 2013 година Пилето падна, до момента в който караше ски със фамилията си във френския зимен курорт Мерибел. 
Той си удари главата в канара и по-късно дълго време беше в изкуствена кома. След като беше разсънен, Шуми се подложи на няколко мозъчни интервенции.

Може да гледате цялостен запис на " Мача на вярата ", който събра над 20 000 фенове на Националния стадион " Васил Левски ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР