Един от най-близките приятели на ЛеБрон Джеймс и негов личен

...
Един от най-близките приятели на ЛеБрон Джеймс и негов личен
Коментари Харесай

Сменят колежанските правила заради приятел на ЛеБрон

Един от най-близките другари на ЛеБрон Джеймс и негов персонален сътрудник - Рич Пол, стана причина за смяна на разпоредбите, касаещи колежанските играчи и прекосяването им към професионалния спорт. Ръководните фактори на колежанския спорт не са удовлетворени от това, че играчи, дали дума на даден университет, все по-често се отхвърлят и вземат решение да упражняват самостоятелно за Драфта, бивайки “примамени” от мениджъри като Пол.

Официалното известие на NCAA гласи, че сътрудниците, които желаят да съставляват играчи с готовност да се пробват в НБА, би трябвало да имат тапия за бакалавър, най-малко тригодишен опит и документ от Асоциацията на играчите в НБА и взет персонално изпит в централата на колежанските спортове в Индианаполис.

В публичното пространство се прокрадна слух, че шефовете на колежанския спорт са гневни на Пол поради случилото се с Дариъс Бейзли, който трябваше да играе за Сиракуза, само че реши да се откаже и да изкара “стаж” в спортната компания New Balance, за който получи $1 милиона и редом с това тренираше за Драфта, където бе определен в първия кръг.  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР